fbpx

Despre mine

Te salut cu zâmbet!

   Mă numesc Teodora Cristina Ciobanu și sunt medic stomatolog.

   Domeniul Stomatologiei l-am ales din dorința, plăcerea și satisfacția de a ajuta oamenii, de a le trata afecțiuni și a le crea zâmbete sănătoase. Sunt o persoană optimistă, dinamică, cu spirit inovator și interesată de tot ceea ce este nou.

   Doresc să pun un accent deosebit pe importanța acordată muncii mele și pe scopul de a obține rezultate cât mai bune. Acestea sunt motivele pentru care pot spune că dorința, entuziasmul, tenacitatea și pasiunea pentru reușită sunt trăsăturile pe care voi fi onorată să le pun la dispoziția pacienților mei și acestei comunități frumoase pe care am creat-o pe www.stomi.ro .

   Pe parcursul activității mele universitare și extracurriculare, însemnând participări active la numeroase congrese, implicarea în diverse proiecte de profilaxie, conferințe, seminarii, cursuri, activități de voluntariat, workshop-uri, training-uri, am acumulat multe cunoștințe în domeniul stomatologiei și cu cât înaintez mai mult în acest drum, sunt tot mai mulțumită de alegerea făcută. Îmi doresc foarte mult să fiu de folos cât mai multor oameni.                  

   Misiunea mea este aceea de a crea zâmbete sănătoase în jurul meu și în lume. Prin cunoștințele acumulate vreau să contribui la schimbarea percepției oamenilor asupra importanței igienei orale, să formez o comunitate de oameni frumoși care pot, știu și vor să aibă un zâmbet sănătos.

   Viziunea mea este de a ajuta la tranziția stomatologiei din epoca restaurativă în cea preventivă în România.